Termeni și Condiții

 1. GENERALITATI

Conditiile generale de vanzare descrise mai jos, se refera la relatiile contractuale intre orice utilizator al site-ului www.albaclean.ro si societatea comerciala S.C. ALBA CLEAN S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul in ZALAU, SALAJ, STR. FABRICII, NR. 8, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J31/264/2004 , CUI RO 16359214. Accesul in cadrul website-ului si utilizarea acestuia se fac numai cu respectarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Utilizarea web-site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si realizarea de achizitii de produse oferite pe website presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele ce decurg din aceasta.

Trebuie:

 • sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie inainte de a utiliza acest web-site.
 • sa pastrati un exemplar tiparit pentru consultare ulterioara

Aceste Conditii Generale de Vanzare sunt singurele aplicabile si inlocuiesc orice alte conditii, cu exceptia derogarilor prealabile, exprese sau scrise.

ALBA CLEAN SRL poate modifica punctual unele dipozitii din cadrul conditiilor generale, astfel, este necesar ca acestea sa fie citite sau recitite inainte de orice vizita pe site-ul www.albaclean.ro . Aceste modificari se aplica incepand cu publicarea lor online si nu se pot aplica contractelor incheiate anterior acestei publicari. Fiecare cumparatura efectuata pe site este supusa conditiilor generale aplicabile la data efectuarii comenzii. Consideram ca prin validarea comenzii dumneavoastra pe site-ul www.albaclean.ro ati citit, sunteti de acord si acceptati conditiile noastre generale de vanzare.

 1. Preturile

Preturile sunt afisate in RON cu TVA inclus si fara costurile de transport pe care le implica.

Preturile pot fi modificate oricand.

 1. Comanda

Consumatorul ce doreste sa achizitioneze un produs il poate adauga, daca il doreste, la cosul de cumparaturi care va putea contine si alte articole pe care insusi consumatorul le va fi selectat si plasat in cosul de cumparaturi. Atunci cand consumatorul doreste finalizarea comenzii, acesta poate da click pe Finalizare Comanda. La click pe Finalizare Comanda, consumatorul este directionat catre o pagina care ii afiseaza o recapitulare a tuturor articolelor ce vor fi prezente in comanda si care ii da posibilitatea sa stearga articolele care figureaza in cosul de cumparaturi dar pe care nu le mai doreste. Consumatorul poate de asemenea, sa anuleze procedura si sa revina la cosul de cumparaturi fara sa fi validat comanda. Daca recapitularea continand preturile produselor si costurile de transport anuntate pe site-ul www.albaclean.ro ii convin, consumatorul poate sa introduca informatiile de livrare si de facturare, fiind apoi directionat catre o pagina de confirmare a comenzii.

Odata validata comanda, site-ul va trimite consumatorului o recapitulare a acesteia prin posta electronica (email), recapitulare ce va contine detaliile articolelor comandate, pretul total cu TVA incluzand costurile de livrare si timpul de livrare prevazut.

Produsele sunt însotite de factura.

Orice reziliere sau modificare a unei comenzi ceruta de catre cumparator nu va fi luata in considerare decat in conditiile in care plata nu a fost efectuata si marfa nu a fost trimisa, prin curier, spre cumparator, pentru plata cu ramburs.

 1. Disponibilitate

Produsele care sunt marcate cu “DISPONIBIL LA COMANDA”, nu sunt momentan pe stoc. Acestea se pot comanda, caz in care, clientul va fi informat intr-un interval de 5 zile telefonic sau prin mail, asupra termenului de livrare si in cazul in care clientul este de acord cu acesta, se va emite o factura proforma pentru a putea face plata in avans.

 1. Plata
 • Persoane Juridice pot realiza plata comenzii prin:
 • Ordin de Plata dupa confirmarea comenzii (prin transfer bancar);
 • Plata de tip ramburs (la primirea produselor prin curier);
 • Plata online cu cardul.
 • Persoanele Fizice pot realiza plata comenzilor astfel:
 • Plata de tip ramburs (la primirea produselor prin curier);
 • Plata online cu cardul.
 • Plata prin PayPal

Descrierea detaliata a modalitatilor de plata le gasiti pe site-ul www.albaclean.ro la “Modalitati de plata”.

 1. Promotii si concursuri

S.C. ALBA CLEAN S.R.L. stabileste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.